Kedvezményes csomagokkal várja vendégeit a Tusnád Szálloda

Barabás Hajnal 2018. február 23., 13:00

Készen áll a tusnádfürői Tusnád Szállodához tartozó kezelőbázis a március elsejei nyitásra.

Aktív pihenésre, gyógykezelésekre kínál kedvezményes csomagokat a Tusnád Szálloda

A harminc éves múltra visszatekintő tusnádfürdői kezelőközpontban többek között szív-és érrendszeri, idegrendszeri, gyomor-és bélrendszeri, reumatikus és mozgásszervi bántalmakra, valamint a belső elválasztású mirigyek betegségeire, illetve ezek megelőzésére nyújtanak terápiás gyógykezeléseket.

{K1}

Endes-Ábrahám Ibolyától, a Tusnád Szálloda marketingreferensétől megtudtuk, a korábbi évektől eltérően idén korábban nyitnak, ezért március 1. és április 30. között akciós áron kínálják a kezelési csomagokat. Ezeket nemcsak nyugdíjasok részére ajánlják, hanem azoknak a fiatalabb korosztálybelieknek is, akik stresszes és mozgásszegény életmódot folytatnak.

Hidromasszázs a kezelőbázison, szív-érrendszeri megbetegedésekre is javallott ez a terápia

Aktív pihenés

„Érdemes Tusnádfürdőre jönni, mert ideális helyszín a feltöltődésre, az aktív pihenésre és a gyógykezelésekre.

A változatos vegyi összetételű borvizek, a mofetta, az ózondús levegő, a fenyvesekkel, sziklákkal övezett táj kitűnő gyógyhatással bírnak”

– sorolta az üdülőhely előnyeit a Tusnád Szálloda munkatársa. Hozzátette, a hozzájuk tartozó kezelőközpontban készen állnak arra, hogy kádas borvízfürdőt, gyógyvizes medencében végzett tornát, mofettázást, galvánfürdőt, valamint masszázst, parafinos pakolásokat, gyógyfüves fürdőt, gyógytornát, valamint magnetoterápiát, illetve egyéb gyógykezeléseket biztosítsanak vendégeknek.

6 és 12 éjszakás csomagok

A Tusnád Szálloda kezelési csomagjai tartalmazzák a szállást kétágyas szobában 6, vagy 12 éjszakára vasárnapi érkezéssel, továbbá egy szakorvosi vizsgálatot a kezelések megkezdésekor és egy felülvizsgálatot, valamint napi három kezelést. Emellett a szakorvos felírhat további kezeléseket fizetés ellenében, ezek ára 10–20 lej kezelésenként.

{K2}

A hatéjszakás csomag ára egy személy számára a standard szobában 480 lej reggelivel, 720 lej félpanzióval, felújított szobában 540 lej reggelivel, 780 lej félpanzióval. A 12 éjszakás csomag ára a standard szobában 900 lej reggelivel, 1380 lej félpanzióval, felújított szobában 960 lej reggelivel, 1440 lej félpanzióval. A kezelési csomagokat előzetes foglalással lehet igénybe venni, és szükséges a háziorvos által kibocsátott küldőpapír, valamint az egészségügyi kártya.

Gyógytorna a tusnádfürdői kezelőbázison. Mozgás az egészségért

Mint korábban írtuk, érkezéskor minden vendég orvosi kivizsgálásban részesül, a kezelésekről dr. Marieta Motricală, a központ balneológiai specialistája dönt a beteg állapotának megfelelően. Az érdeklődők bővebb felvilágosítást a 0266-335 558-as vagy a 0752-199 620-as telefonszámokon kérhetnek.