Fesztiválos, torockós fotókat elő! Játék Double Rise-belépőkért

Liget 2019. június 25., 15:47

A torockói Double Rise és a Liget játékával idén is kétszemélyes fesztiválbelépőt nyerhetsz. Ehhez nem kell mást tenni, mint fényképet/videót szerezni, majd lájkot gyűjteni. Aki készített egy menő fotót a tavalyi rendezvényről, és ingyen részt venne az idein, annak érdemes most előkeresni a képet!

Érdemes előkeresni a tavalyi fesztiválos fotókat is Fotó: Double Rise

A Liget és Erdély legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Double Rise játékra hívja a napfelkelőket, hogy majd odaajándékozzon egy kétszemélyes fesztiválbelépőt 598 lej értékben a hozzá tartozó, 80 lej értékű kempingjegyekkel együtt. Az értékes nyereményért nem kell egyebet tenni, csak előkeresni, elkészíteni egy olyan fényképet vagy rövid, max. 2 perces videót, amely Torockóval vagy a Double Rise-szal kapcsolatos.

{K1}

A játékosok a téma tekintetében lehetnek kreatívak, s amellett, hogy előkereshetik kedvenc fotójukat mondjuk a tavalyi fesztiválról vagy egy kirándulós képüket Torockóról, akár még egy napfelkeltés fotóval is játszhatnak. A lényeg, hogy olyan legyen, ami majd a lájkgomb megnyomására készteti az ismerősöket és ismeretleneket egyaránt, a belépőért folyó játék ugyanis a Liget Facebook-oldalán zajlik majd, és azé lesz az összesen 678 lej értékű nyeremény, akinek a fotója megnyeri ezt a lájkversenyt.

Fotó: Tamás Attila

Aki részt szeretne venni a játékban, az a képet küldje el a jatek@liget.ro email címre, vagy posztolja a Facebook-oldalunkra egészen július 1-jén, hétfőn déli 12 óráig. De úgy időzítse a kép feltöltését, hogy onnan már kezdődik a lájkverseny is, ami július 1-jén, hétfő 18 óráig tart. Az email-en elküldött képeket mi töltjük majd fel a megfelelő albumba, ezek értelemszerűen csak ekkortól gyűjthetik a lájkokat. A játékban résztvevő képeket népszerűsíteni kell, megosztani, az ismerősöket rávenni, hogy megnyomják a tetszik (vagy bármelyik reagálást kifejező) gombot, de csak az a lájk érvényes, amelyik a Liget Facebook-oldalán lévő fotó alatt szerepel, a megosztás megosztásának a lájkját nem áll módunkban figyelembe venni.

Még július 1-jén nyertest hirdetünk. Annak, aki nem tudná: a Székelykő lábánál meghúzódó Torockón zajlik a Double Rise július 3–6. között. Ha további infó érdekel, kattints a fesztivál honlapjára. Fesztiválszerelmesek, Double Rise-rajongók, játékra fel!