Szerszámok és fúrószárak az autoalkatreszonline24.hu jóvoltából (x)

2019. július 09., 12:05

Webáruházunk ajánlatai között különféle kiváló minőségű szerszám és berendezés található, amelyek elsősorban szervizben vagy autójavító műhelyben használnak, de otthon is hasznosak lehetnek. A választékban elektromos és kéziszerszámok is találhatóak.
         

Az első kategóriába fúrók, elektromos csavarhúzók, hőpisztolyok, polírozók, akkumulátoros csavarhúzók és csiszológépek tartoznak. Az egyik ilyen eszköz a többfunkciós fúrógép. Fő rendeltetése mellett, ami a kerek furatok készítése, a kézi fúró csavarhúzóként is használható, ami különösen abban az esetben kényelmes, ha vezeték nélküli modellel rendelkezik. A fő tartozék, ami meghatározza a fúró rendeltetését az a fúrószár: egy fém elem, amelynek szárát megragadja a fúrótokmány. A megmunkált anyag függvényében léteznek fához, fémhez, üveghez és kerámiához készült fúrószárak. A fém fúrásához készült fúrószárak spirál alakúak éles véggel, amelyek karbid betéttel rendelkezhetnek. A teljes fúrószár oxid vagy nitrid bevonatot kaphat, így hosszabb ideig használható. Az alkalmazás mellett a fúrószárak átmérője (a piactól függően ezt hüvelykben vagy milliméterben adják meg), a tokány átmérője és formája (lehet kerek, kúpos vagy hatszögletű), a hosszúsága (a hosszabb szár mélyebb lyuk fúrására alkalmas) is eltérő lehet. A betonhoz vagy falhoz készült fúrószárakat nagyobb átmérő jellemzi, ezek hosszabbak, volfrám-karbid véggel rendelkeznek, végeik hegesztettek, és fúrókalapácsokhoz használhatók, mivel SDS tokmánnyal rendelkeznek. Az üveghez és kerámiához készült speciális fúrószárak gyémántpor bevonattal készülnek. A fent említetteken kívül még vannak magfúrók, lépcsős fúrók, süllyesztő és forstner fúrók, illetve egyéb típusok is.

A második csoportba a kulcsok, dugókulcsok, nyomatékkulcsok, csavarhúzók, kalapácsok, fogók, reszelők, ollók, lehúzók, fogók, lapátok, feszítővasak és még sok más, javításhoz szükséges eszköz tartozik. Ha kérdése van, a legjobb vásárlás érdekében forduljon tanácsadóinkhoz.

További információ az Autoalkatreszonline24.hu webcímen.

Nézze meg videónkat is:

Videó: autodoc.hu

(X)