Már biztosan László Andrea a legjobb női séf a TV2 gasztro-tehetségkutatójában

Szász Cs. Emese 2019. november 06., 17:30

A Séfek séfe utolsó hete zajlik, pénteken kiderül, ki nyeri a gasztronómiai tehetségkutatót. A marosvásárhelyi László Andrea Beáta továbbra is a legjobbak között van. Az már biztos, hogy ő lett a verseny legjobb női séfje, hisz rajta kívül már csak férfiak főznek a TV2 konyhájában.

Andi immár az egyetlen női versenyző a műsorban Fotó: Forrás: TV2

A 26 éves marosvásárhelyi lány konyhai ügyeskedését hetek óta követhetjük esténként a TV2 műsorán, Andrea a kék csapatban, Wolf András kezei alatt főz, versenyzik, igyekezve a legjobb formáját hozni, de közben vicces beszólásain is sokszor derülhetnek a nézők. Andi már egyszer megszerezte a verseny legjobb női séfjének címét, de aztán egy váratlan fordulattal a kiesők „visszafőzhették” magukat, így ismét három lány volt versenyben. A marosvásárhelyi lány több alkalommal is hangoztatta, hogy nagyon szeretne ő lenni a Séfek séfe második évadának legjobb női versenyzője, és úgy tűnik, ez az álma valóra is vált, mert ismét sorra estek ki a női versenyzők, s kedd óta már csak Andi képviseli a női nemet a TV2 konyhájában, ugyanis mind a versenyzők, mind a séfek az erősebbik nem képviselői.

„Nagyon jó érzés visszaszerezni a legjobb női séf címet, végig nyomtam ezt a versenyt, és szerintem így fair. Nagyon elszánt vagyok, és arra törekszem, hogy minél messzebb eljussak a verseny során”

– értékelte a Ligetnek a cím visszaszerzése után Andi. A fiatal lány most már megnyugodhat, hiszen ha nem is nyeri meg a versenyt,  akkor is övé lesz már a legjobb női versenyző címe.

Estéről estére követhetjük a marosvásárhelyi lány főzéseit Fotó: Forrás: TV2

De hogy ki nyeri meg a Séfek séfe címet, az egyelőre a jövő titka, hiszen még nincs megállás a vetélkedő konyhájában, továbbra is elképesztő tehetséget és ügyességet igénylő feladatok várják a versenyzőket, akiknek a munkáját romániai idő szerint péntekig minden nap este 10 órától lehet követni.