Napfény Abodi-Nagy Blankától

Péter Beáta 2019. december 09., 17:10

Különleges ajándékkal szerette volna meglepni barátnőjét esküvője alkalmából Abodi-Nagy Blanka. A székelyudvarhelyi énekesnő azonban mindannyiunkat megajándékozott a néhány napja megjelent videóklipjével.

Saját dallal és videóklippel ajándékozta meg rajongóit Abodi-Nagy Blanka Fotó: Biró Zoltán

Napfény – Magasra repíti a szívem a címe Abodi Nagy Blanka első saját dalának és videóklipjének, amely valóban magasra repíti a szíveket. „Maga a dal úgy született meg, hogy a barátnőmnek ezelőtt két évvel volt az esküvője, és kerestem egy dalt, amivel ki tudom fejezni azt, amit el szerettem volna mondani neki. Akkor nem találtam olyant, ami elmondaná az én üzenetemet, és jött az ötlet, hogy írjak egyet. A barátnőm, illetve az esküvője ihlette és neki szántam. Olyan jellegű szeretetet kívántam benne bemutatni, amely egy tágabb, átfogóbb érzés.

Nem egy szerelmes dal vagy baráti dal, vagy nem konkrétan egy szülő-gyermek kapcsolatról szóló, inkább egy olyan érzést akartam bemutatni általa, amelyet akkor érzünk, amikor találkozunk egy számunkra kedves emberrel.

Amikor megáll egy kicsit az idő, és aki által feltöltődünk. Ezt az érzést szerettük volna a klippel is erősíteni” – magyarázta az énekesnő a Ligetnek.

Videó: BirdMusicRecords

A klipet egy marosvásárhelyi filmes csapat készítette el, ők választották a helyszíneket és a szereplők többségét. „Két szereplőt én választottam, egy színésznőt és egy kedves barátunkat, ők udvarhelyiek, az ő jeleneteiket a mi otthonunkban forgatták. Nagyon szeretem a táncot, ezért került bele egy nagyon tehetséges táncos (Macaveiu Blanka táncos és koreográfus, a Navarra Dance vezetője – szerk. megj), aki végigtáncolja a klipet” – avatott be Abodi Nagy Blanka.