HIRDETÉS
Iszlai Katalin 2018. április 18., szerda

Vajon jól gondoljuk? Amit a menstruációról tudni érdemes

Miközben a menstruáció minden nő életét végigkíséri a serdülőkortól egészen a menopauza beálltáig, a legtöbben kevés figyelmet fordítanak a folyamat bővebb megismerésére. Pedig fontos lenne tudni, melyek a normális menstruáció jellemző. Nőgyógyásszal beszélgettünk a legfontosabb tudnivalókról.

Iszlai Katalin 2018. március 16., péntek

Évszakelmélet: titkok, trükkök a női szépség témakörében

Mi alapján lehet eldönteni, hogy milyen smink és hajszín áll jól egy nőnek? Mi ajánlott és mi kerülendő a szőkéknek, barnáknak, vöröseknek? Milyen típusú nők használhatnak vörös rúzst, és mire kell odafigyelni e témában 60 év fölött? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

HIRDETÉS
Iszlai Katalin 2017. november 23., csütörtök

Időjósló napok Katalinon innen és túl

Ha Katalin kopog, Karácsony locsog, és fordítva – ez az egyik legismertebb időjóslás, amelyet napjainkban is gyakran emlegetnek. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy „ha Dorottya szorítja, Julianna tágítja”. A hétvégi Katalin-nap előtt összegyűjtöttük a legelterjedtebb időjárásra vonatkozó népi hiedelmeket.

Iszlai Katalin 2017. augusztus 09., szerda

Csendőr, de szabadidejében karikaturista

Marian Butucarut kiskorától vonzotta a művészet, mégis ipari iskolát végzett. Később egy távközlési cégnél és autókereskedésben is dolgozott, ma viszont sok esetben az ő hangját hallhatják azok, akik a csendőrség segítségét kérik a 112-es egységes segélyhívószámon. Közben naponta rajzol karikatúrákat.&