HIRDETÉS
Péter Beáta 2017. augusztus 03., csütörtök

Gasztrótábor, ahol a csángók életmódját próbálhatják ki

Kaszálás, takarás, állatvágás, gyógynövénygyűjtés és minden, ami gyimesi-moldvai gasztronómia és minden, ami az élethez tart. Szállás házaknál, csűrben szénában, sátorban. Óra, mobiltelefon, táblagép otthon marad. Helyszín: Gyimesközéplok Sáráéknál.

Péter Beáta 2017. július 19., szerda

DJ Raymi is keveri Tusványoson

Hétközben sajtótájékoztatókra jár, interjúkat készít, majd a billentyűk közé csap és cikket ír, hétvégenként pedig összekeveri a zenéket, és igyekszik minél magasabbra emelni a buli hangulatát. Ő Molnár Raymond, a Csíki Hírlap újságírója, azaz DJ Raymi, aki Tusványoson szombaton a MIT-ÚNK-sá

HIRDETÉS
Péter Beáta 2017. július 05., szerda

Méregtelenítés gyógynövényekkel: a bükki füvesember tanácsai

A 89 éves Szabó György természetgyógyász jelenleg az egyik legismertebb képviselője a gyógynövényekkel való gyógyításnak. Egészségünk megtartása érdekében elsősorban a méregtelenítést ajánlja, ehhez számos tanáccsal szolgál.

Péter Beáta 2017. június 28., szerda

Hasznos készítmények a szúnyogok ellen

Vízparton való nyaraláskor, de akár az otthonunkban is kellemetlen tud lenni a szúnyogok jelenléte. Tifán Judit gyógyszerészt kérdeztük arról, hogy milyen készítmények kaphatók a patikákban, amelyekkel távol tarthatjuk a kellemetlen rovarokat.

Péter Beáta 2017. június 07., szerda

Fitten, egészségesen, izmosan: egyre népszerűbb a fitnesz

A kockásabb has, izmosabb váll, formásabb popsi, pluszkilók leadása vagy csak egyszerűen egészségmegőrzés: egyre többen választják a fitneszedzéseket kikapcsolódásként, sportolási lehetőségként. Nagy Hunor testépítő világbajnok, személyi edző fitnesztermében jártunk.