A Liget.ro hozzászólási szabályzata

A Liget.ro hozzászólási lehetőséget biztosít a honlapra felkerülő tartalom legnagyobb részéhez, az így kialakuló nyilvános fórumon azonban a civilizált, érvekkel alátámasztott, megfelelő nyelvezettel megfogalmazott vélemények megjelenését támogatja.

A becsületsértő, rágalmazó hozzászólásokat eltávolítjuk. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy minden olyan hozzászólást, amely valamelyik vonatkozó európai vagy romániai előírás értelmében jogsértő, azt részben vagy egészében töröljük. Egyes tartalmak esetében a hozzászólási lehetőségeket korlátozzuk vagy felfüggesszük, a szabályok ellen vétkező felhasználót honlapunkról ideiglenesen vagy véglegesen kitilthatjuk.

Kifejezetten tilos nyereségorientált vállalkozást, terméket, illetve szolgáltatást reklámozni, beleértve a nyereségérdekelt, bevételorientált weblapokat, felhívást, állásajánlatot hozzászólásként közzétenni.

A felhasználók hozzászólásuk beírásával korlátlan, a többszörözés, átdolgozás, nyilvánossághoz közvetítés, nyilvános előadás és a terjesztés jogát is magában foglaló felhasználási jogot adnak a Liget.ro részére. A megjelenített hozzászólások csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le, illetve terjeszthetők, és kizárólag a Liget.ro írásbeli hozzájárulásával lehet őket felhasználni.

A felhasználók kötelesek betartani az Európai Parlament és az Európai Tanács ebben a tárgykörben hozott, a személyes adatok védelméről szóló 2016/679/EU rendeletet, valamint egyéb adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseit.

A hozzászólások tartalmáért a Liget.ro nem vállal felelősséget.

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.