Nagy nevek egy helyen: lemezbemutatóra készül Antal Tibor

Liget 2019. október 08., 16:49 utolsó módosítás: 2019. október 08., 17:10

Szörényi Levente, Pál István Szalonna és bandája, Nyisztor Ilona, Timár Viktor – íme néhány előadó, akik Antal Tibor gyimesi népdalénekes legújabb lemezének bemutatóján színpadra lép.

Nagy nevek egy helyen: lemezbemutatóra készül Antal Tibor
galéria
Negyvenedik születésnapja alkalmából adott ki CD-t Antal Tibor Fotó: Veres Nándor

„Hálát adok Istennek, szüleimnek, családomnak, barátaimnak és mindazoknak, akik valamilyen módon részt vettek a lemez elkészítésében, létrejöttében. Köszönet illeti mindazokat, akik énekükkel, zenéjükkel szívünk – lelkünk gyönyörűségére együtt zengedeztek velem” – olvasható Antal Tibor legfrissebb lemezének borítóján.

Antal Tiborral korábban a Liget portálon Emberfaragó népdalénekes címmel jelent meg írás, amelyben a népszerű énekes elmondta: az idén tölti a negyvenedik évet, és az ennek méltó megünneplésére kiadott CD-n olyan, számára fontos előadókat hívott meg a közös zenélésre, akikkel korábban már együtt dolgozott.

Az október 10-én, Csíkszeredában a Szakszervezetek Művelődési Házában este hét órakor kezdődő lemezbemutató koncerten a nagyközönség hallhatja Szörényi Leventét, Pál István Szalonnát és bandáját, Berecz Andrást, Navratil Andreát, Demeter Lászlót, az Ördögszekér zenekart, Nyisztor Ilonát, Timár Viktort, a Role zeneakart valamint a Gyimesvölgye férfikórust. Rendező Diószegi László.

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.