Liget 2019. július 29., hétfő

Dob-Ban Ritmusfesztivál: íme a fellépők

Ismét lesz ritmusfesztivál a csíkszeredai Mikó-várban, ahol, ahogy már megszokhattuk, helyi tehetségeket és a zenei élet nemzetközi élvonalába tartozó produkciókat is megtekinthetünk. De kik is ők az idén?

Liget 2019. június 25., kedd

Fesztiválos, torockós fotókat elő! Játék Double Rise-belépőkért

A torockói Double Rise és a Liget játékával idén is kétszemélyes fesztiválbelépőt nyerhetsz. Ehhez nem kell mást tenni, mint fényképet/videót szerezni, majd lájkot gyűjteni. Aki készített egy menő fotót a tavalyi rendezvényről, és ingyen részt venne az idein, annak érdemes most előkeresni a képet!

Liget 2018. december 19., szerda

Böjte Csaba: a legjobb doppingszer a gyerek

Merjen a férfi apává lenni, az élet mellett dönteni, gondoskodó szeretetében néhány gyermeket felnevelni – advent idején többek között ezt üzeni Böjte Csaba ferences szerzetes, akivel a székelyudvarhelyi Príma Rádió stúdiójában György-Dávid Csaba beszélgetett.

Liget 2018. július 31., kedd

Hárman a Ligettel mennek a Mérára


Kis kreativitás, némi rím, és máris mehet az ember a mérai világzenei csűrfesztiválra. Ilyen egyszerű volt most jegyet nyerni erre a különleeges zenei csemegére a Ligettel. Lássuk, kinek jött össze.

Liget 2018. június 25., hétfő

Gazdára lelt a kétszemélyes Double Rise-belépő

Marosvásárhelyi lány jut a Liget portál nyereményjátékán felajánlott kétszemélyes Double Rise-belépő birtokába, miután az általa benevezett képre hétfőn déli 12 óráig 628 lájk és egyéb reakció érkezett.

Liget 2018. június 11., hétfő

Fesztiválozók, figyelem! Játék a Double Rise-belépőért

Bár még csak harmadjára szervezik meg, mégis a fesztiválpaletta egyik legnépszerűbb szereplője a torockói Double Rise. A kihagyhatatlan fesztiválra most a Liget játékával kétszemélyes fesztiválbelépőt nyerhetsz. Ehhez nem kell mást tenni, mint fényképet/videót szerezni, majd lájkot gyűjteni.

Liget 2017. szeptember 07., csütörtök

Csodálatos Erdély madártávlatból: elkészült a második rész

Elkészítette Ötvös Sándor szegedi egyetemi tanár erdélyi tájakat bemutató drónfelvétel-sorozatának második epizódját.

Liget 2017. szeptember 04., hétfő

Családbarát Liget-portál

Munkatársunk, Hajnal Csilla érdemelte ki a Családbarát Médiáért-díj szeptemberi külhoni jelölését.