Clearservice: 10 évnyi biztonság, még a bizonytalan időkben is! (x)

2022. november 22., 13:37 utolsó módosítás: 2022. november 22., 15:19

Az utóbbi időben rengeteg változáson ment keresztül a környezetünk, ez a sok változás pedig bizonytalanságot keltett nemcsak a mindennapi életben, hanem a munkaerőpiacon is. Minden megpróbáltatás ellenére, a Clearservice most már 10 éve erősíti az olyan cégek táborát, amelyek stabil, megbízható és jól fizető, innovatív munkahelyeket tudnak biztosítani, dolgozni vágyó ember számára.

Clearservice: 10 évnyi biztonság, még a bizonytalan időkben is! (x)
galéria

Mivel is foglalkozik pontosan a Clearservice? A válasz erre a kérdésre patyolattiszta: németországi négycsillagos szállodák tisztán tartásával foglalkozik. Rengeteg a fejlődési lehetőség, a munkatársak tudásának gyarapítását, szakmai tréninggel és német nyelvtanulással teszik lehetővé, amelyek által igazán professzionális csapat alakul ki. Kiutazásuk előtt, a jelentkezők egy teljes körű tréningben vesznek részt, ahol profi és tapasztalt oktatók tanítanak meg nekik mindent, amit tudniuk kell a munka pontos, hatékony és eredményes elvégzéséhez. A program segítségével igazán kimagasló eredményeket érnek el folyamatosan.

Ezekkel az innovatív szolgáltatásokkal nem csak a munkatársak kaptak fejlődési lehetőséget az elmúlt években, hanem a cég is haladt előre és igazán büszkék arra, hogy az etikus munkahelyek kialakítása mellett, egy Housekeeping software programot is kifejlesztettek maguknak, amely által hatékonyabban és gördülékenyebben tudják folytatni az aktivitásukat.

Az elmúlt évtizedben, a Clearservice arra összpontosított, hogy egy igazán biztonságos megoldást tudjon ajánlani olyan személyek számára, akik a hosszútávú életcéljaik eléréséhez szükséges anyagi fedezetet, átmenetileg külföldön keresnék meg és mindezt úgy, hogy nem kell foglalkozzanak a kiutazással járó kockázatokkal és veszélyekkel. Fontos megemlíteni azt, hogy a fent említett vállalat a kiutazási költségek támogatása mellett, még ingyenes szolgálati lakást is biztosít a jelentkezőknek.

10 fantasztikus, sikeres, élménydús és mozgalmas évet hagy maga után a Clearservice, amelyekben rengeteg embernek tudtak valós segítséget nyújtani, a céljaik megvalósításához. A jövőre nézve, ugyan csak ez a cél hajtja ezt a dinamikusan fejlődő csapatot, felkészülten és izgatottan várják a következő évtized történetét is! A 10 éves évfordulót egy magas színvonalú eseménnyel ünnepelte a Clearservice, hogy megköszönje az elmúlt évekbe fektetett kemény munkát alkalmazottainak.

Bővebben olvashattok a hétvégi csapatépítőnkről és az őszinte, részletes interjúkról a nagykövetekkel, a következő cikkünkben, ami hamarosan megjelenik. Tartsatok velünk!

(X – fizetett hirdetés)

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.