Zöld liget lakópark: ahol otthonra találhatunk (x)

2020. augusztus 07., 12:05 utolsó módosítás: 2020. augusztus 07., 12:36

Új lendületet vett Hargita megye legnagyobb lakópark-projektje, a székelyudvarhelyi Zöld liget lakópark kivitelezése: egymás után épülnek a lakóházak a város bethlenfalvi részén. A páratlan kilátással rendelkező, csendes, de mégis a városhoz közeli lakópark valóságos oázis lesz, ahol helyben minden elérhető lesz, ami a házat otthonná teszi.

Zöld liget lakópark: ahol otthonra találhatunk (x)
galéria
Fotó: Erdély Bálint Előd

Tulajdonosváltás történt a Zöld liget lakóparkprojektnél: a régi tulajdonosi körből megmaradt a székelyudvarhelyi Erdős Lóránt, az Új Ház Centrum vezetője, hozzá csatlakozott az anyaországi Fülöp Szerkezet Kft. A Fülöp Károly vezette, sokéves építőipari tapasztalattal rendelkező szakcég Székelyudvarhelyen kíván beruházásokat végrehajtani.
A Bethlenfalvi út felett elterülő lakópark bejáratánál névtábla fogad,

az elkerített területen 76 lakóház fog épülni, az első néhány típusházat azonban már most szemügyre lehet venni.

Fotó: Erdély Bálint Előd

A lakóházak mellett ugyanakkor 30 lakrészes modern apartmanház is épül a lakóparkban.

A vásárlók két típusú, három vagy négyszobás lakóházak közül választhatnak, amelyek mindenikéhez 7-8 áras telek is jár.

A háztípusok ízlésesek, modernek, ám nem hivalkodók, építésüknél prémium kategóriájú anyagokat és a legújabb, itthon is elérhető technológiákat használták fel.

Az örökpanorámás területen még ugyan nem látni, de a látványrajzok jól mutatják: takaros, esztétikus környezet lesz ez, szellős utcaszövettel, rendezett házakkal és zöldövezetekkel. A Zöld liget lakópark további előnye ugyanakkor, hogy az elkertelhető telkek megfelelő fokú intimitást is biztosítanak a beköltözőknek. Fontos ezt hangsúlyozni:

a Zöld liget lakópark lakóházaiba csak beköltözni kell, hisz kulcsrakész ingatlanokat vehetnek át a vásárlók.

Fotó: Erdély Bálint Előd

A lakóparkban a közművesítés már javában zajlik (a víz- és gázvezetékeket földbe helyezték, az optikai és a villanyhálózatot az ősz folyamán építik ki), így az lakóházakba 2021 tavaszán be is lehet majd költözni.

A város szélén lévő Zöld liget lakópark építő arra is gondoltak, hogy a majdani beköltözőknek a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák, hogy minden apró-cseprő dologért ne kelljen a városba menni. Így

a lakóparkban például lesz két, modern játékelemekkel felszerelt játszótér, illetve egy sportpálya is.

Fotó: Erdély Bálint Előd

Ugyanezt a cél szolgálja a bejárat mellett épülő bevásárlóközpont: az alsó szintjén élelmiszerüzlet kap helyet, fönt fitneszterem, szépségszalonok, kávézó és étterem is lesz.

A beruházók azokra is gondoltak, akik hitelből vásárolnának lakást, és partnerszerződést kötöttek az OTP Bankkal: a megújult Új ház program révén igényelhető kedvezményes kölcsönnel többek számára elérhetővé válik az álomlakás. Székelyudvarhelyen, a Zöld liget lakóparkban.

Fotó: Erdély Bálint Előd

További részletekért a 0741-770 011-es telefonszámon, a zoldligetlakopark2019@gmail.com e-mail címen, vagy előzetes egyeztetés alapján, személyesen az Új Ház Centrum székelyudvarhelyi székhelyén (az Eötvös József utca 26. szám alatt) lehet érdeklődni.

Fotó: Zöld Liget Lakópark

Fotó: Zöld Liget Lakópark

Fotó: Zöld Liget Lakópark

(X – fizetett hirdetés)

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.