Fotótárlat Baróton: Orbán Balázs nyomdokán

Liget 2019. november 15., 14:54

Járjunk együtt Orbán Balázs nyomdokán Erdővidéken – ehhez nem kell egyebet tenni, mint meglátogatni azt a fotókiállítást, amely Baróton nyílik meg hamarosan.

Erdőfüle Fotó: Erős Zoltán

A XXVII. Erdővidéki Közművelődési Napok programjaként november 20-án, szerdán 18 órától a baróti Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár termében nyílik meg az idén tavasszal és ősszel megszervezett – Orbán Balázs nevét viselő – dokumentarista fotótáborok anyagából válogatott fényképtárlat.

Megnyitó beszédet mond P. Buzogány Árpád művelődésszervező, a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont munkatársa, az esemény házigazdája Hoffmann Edit muzeológus. A sorban a 39. és 40. fotódokumentációs esemény a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont szervezésében, Erdővidék Múzeuma – Barót és az Exposia Fotográfiai Alkotócsoporttal partnerségben valósult meg az idén tavasszal és ősszel a baróti Gaál Mózes Közművelődési Egyesület közreműködésével. Mi nyújtunk egy kis ízelítőt a tárlat anyagából, de ha tehetik, nézzék meg a kiállítást! Járjunk együtt Orbán Balázs nyomdokán Erdővidéken!

Szénégetés Vargyas határában Fotó: Balázs Ödön
Nagyajta Fotó: Hlavathy Károly
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat