Gazdára lelt a kétszemélyes Double Rise-belépő

Liget 2018. június 25., 16:10

Marosvásárhelyi lány jut a Liget portál nyereményjátékán felajánlott kétszemélyes Double Rise-belépő birtokába, miután az általa benevezett képre hétfőn déli 12 óráig 628 lájk és egyéb reakció érkezett.

HIRDETÉS

Szövérfi Adrienn a Bolyai Farkas Gimnáziumban társadalomtudományokat tanul, a nyári szünet után már a végzős évfolyamot kezdi el. A fotózást jelenleg hobbiként fogja fel, de egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy valamikor szakmája is lehet – már most elvállal kisebb eseményeken egy-egy munkát, vallotta be, amikor az eredményhirdetést követően felhívtuk.

Fotó: Szövérfi Adrienn

A Liget lájkversenyére beküldött kép egy júniusi hosszú hétvégén készült, amikor Adrienn a családdal Torockóra kirándult, a nap programjába pedig egy Székelykő-megmászás is belefért. Ott készült ez a fenti fotó is, ami a legtöbb tetszést váltotta ki a Liget nyereményjátékán.

Gratulálunk a résztvevőknek, köszönjük mindazoknak, akik szavaztak rájuk! Csüggedésre semmi ok, hamarosan új nyereményjátékkal jelentkezünk! Addig is lehet gyönyörködni a lájkversenyre érkezett többi fotóban:

Fotó: Liget
Fotó: Liget
Fotó: Liget
Fotó: Liget
Fotó: Liget
Fotó: Liget
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
Rédai Attila 2019. február 14., csütörtök

Szeress

Balázs A. Emma Péter Beáta 2019. február 14., csütörtök

Feloldozás