Média a Családért-díj: online díjátadó ma délután

Liget 2021. február 01., 10:52 utolsó módosítás: 2021. február 01., 14:57

Ma délután erdélyi idő szerint 15.30-tól egy online sajtótájékoztató keretében jelentik be a Média a Családért-díj 2020 győzteseit. Szerkesztőségünk a külhoniak mezőnyében két jelölttel van versenyben.

Média a Családért-díj: online díjátadó ma délután
galéria
A Média a Családért-díj 2020 jelöltjei Fotó: Montázs: Média a Családért Alapítvány

A járvány miatt a hagyományos ünnepélyes díjátadó ugyan elmarad, de ma délután 15.30 órás kezdettel online sajtótájékoztató keretében jelentik be, hogy kik lesznek a Média a Családért-díj 2020 illetve a Külhoni Média a Családért-díj 2020 nyertesei. A Média a Családért Alapítvány 2007 óta évről évre kiosztja ezt az elismerést azokat az írott sajtóban, televízióban, rádióban vagy az interneten megjelent „családbarát” cikkeket, műsorokat keresve és díjazva, amelyek a család védő szerepéről szólnak, vagy ezek minél teljesebb megértéséhez, a problémák megoldásához nyújtanak segítséget.

2016 óta az alapítvány a külhoni Média a családért-díjat is kiosztja olyan módon, hogy havonta jelöl egyet a határon túli magyar lakta területeken megjelenő családbarát sajtótermékekből. Idén a tizenkét külhoni jelöltből három írás a Liget.ro vagy a Székelyhon napilap Liget mellékletének hasábjain jelent meg: jelölték D. Balázs Ildikó Látássérült mindennapok illetve Gyermek a pályán, szülő a lelátón című írását, illetve a tavalyi közönségdíjasunknak, Péter Beátának az Otthonoktatás kreatívan – segíteni egymáson és segítséget kérni című cikkét.

A Magyar Telekom budapesti székházából közvetített eseménybe a (FRISSÍTÉS!) Képmás magazin YouTube-csatornájáról lehet bekapcsolódni 15.15 órai kezdettel.

Az esemény házigazdái Molnár-Bánffy Kata, a Média a Családért Alapítvány kuratóriumi tagja, a Képmás Kiadó és a Salt Communications ügyvezetője, Szám Kati, a Média a Családért Alapítvány kuratóriumi tagja, a Képmás főszerkesztője, Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.  A sajtótájékoztatón részt vesz: Novák Katalin, családokért felelős tárca nélküli miniszter, Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, Dr. Aczél Petra, a Média a Családért Alapítvány elnöke, a Corvinus Egyetem egyetemi tanára, a Kommunikáció és Szociológia Intézet igazgatója.

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.