Megáll az ész Marosvásárhelyen

Liget 2020. január 22., 15:06

Folyamatosan olyan helyzetbe kerülnek a szereplők, amelyektől megáll az ész – legalábbis a Hahota színtársulat szilveszteri kabaréjában. A Megáll az ész! előadást január 25-én és 26-án is játsszák a marosvásárhelyi Maros Művészegyüttes termében, és két szerencsés olvasónk most ingyen „hahotázhat”, amennyiben részt vesz a Liget játékában.

Olyan helyzetekbe keverednek, amelyektől megáll az ész Fotó: Jakab István

Zene- és énekszámokkal megspékelt négy nagyobb lélegzetű bohózat és egy kétszemélyes jelenet kapott helyet a Hahota színtársulat Megáll az ész! című előadásában. A jelenet a hetvenes évekből van, a bohózatok azonban a húszas-harmincas évekből, az alkotók ígérete szerint azonban a nézők egyáltalán nem találják majd porosnak vagy réginek, ugyanúgy szól a ma emberéhez, mint majdnem száz évvel ezelőtt.

Szereplők: Puskás Győző, Székely M. Éva, Kelemen Barna, Cseke Péter, Gönczi Katalin, Halmágyi Éva, Gáll Ágnes, Szőlősi P. Szilárd
Énekel: Jakab Bodoni Ildikó. Rendező: Kovács Levente

A Maros Művészegyüttes termében január 25-én és 26-án, szombaton és vasárnap lép fel a társulat, mindkét nap 19 órától. A Liget egy szerencsés olvasója most kétszemélyes jegyet nyerhet a vasárnapi előadásra. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Liget Facebook-oldalán a jelen cikket népszerűsítő bejegyzést lájkolni, és hozzászólásban beírni/bejelölni, hogy kivel menne el szombat este „hahotázni”. A játékban való részvétel határideje január 24., péntek 13 óra, a nyertesek kilétéről még aznap sorsolással döntünk.

A lájkolással és a bejelöléssel a játékban részt vevők és a bejelölt személyek beleegyeznek abba, hogy a sorsolást követően nevüket megosszák a Liget Facebook-oldalán.

0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat