Szavazzanak a Média a Családért-díj jelöltjeire, szavazzanak kollégáinkra!

Liget 2021. december 10., 18:46

Portálunk két munkatársa is versenyben van a külhoni jelöltek között a 2021-es külhoni Média a Családért-díjért. A szakmai zsűri döntésére még várni kell, de az olvasók máris szavazhatnak, ugyanis 2022. január 10-ig lehet voksolni arról, kik legyenek idén a Média a Családért-díj közönségdíjasai.

Szavazzanak a Média a Családért-díj jelöltjeire, szavazzanak kollégáinkra!
galéria
Kádár Hanga és Péter Beáta Fotó: Liget-montázs

Péter Beáta És a gyerekkel mi lesz? című cikke lett az áprilisi jelölt, szeptemberben pedig Kádár Hanga Babaköd helyett sötét verem: a szülés utáni depresszió című cikke lett a kiválasztott. Az idei jelöltek sokféle műfajban és megközelítésben foglalkoztak a családdal, többek között témájuk volt az önbántalmazás, gyászfeldolgozás, időskori félelmek, szülés utáni depresszió, irigység, család melletti továbbtanulás, örökbefogadás, a szülővel való együtt alvás problémája, vagy hogy hogy viselik a kamaszok a bezártságot.

A magyarországi és külhoni szakmai zsűri által havonta kiválasztott jelölteket a Képmás magazinban, a Média a Családért Alapítvány weboldalán és Facebook-oldalán valamint YouTube-csatornáján is bemutatták. A közönség mindkét kategóriában akár több jelöltre is leadhatja szavazatát a mediacsaladert.hu oldalon.

A külhoni Média a Családért-díj 2021-es jelöltjei Fotó: Média a Családért Alapítvány

A szavazók között 20 db Képmás-csomagot sorsolnak ki, amely tartalmaz egy hátizsákot, egy vászontáskát, 2022-es családi naptárat, Ugron Zsolna: A nádor asszonyai című történelmi regényt, valamint egy féléves Képmás-előfizetést.

Az eredményhirdetésre 2022. január 31-ig kerül sor. A két szakmai fődíj összege idén 1-1 millió forint, míg a közönségszavazás győztese a Kolping Hotel vendégszeretetét élvezheti családjával.

A díjról
A Média a Családért Alapítvány lassan 15 éve díjazza azokat a családbarát cikkeket és műsorokat, amelyek a családról és a családnak szólnak: történeteket mesélnek el, kérdéseket tesznek fel és válaszokat keresnek a családokat érintő élethelyzetekre, problémákra. A 2007-ben alapított Média a Családért-díj olyan magas szakmai színvonalat képviselő, nyomtatásban és online felületen megjelenő cikkeket, rádió- és televízióműsorokat jutalmaz, melyek célja nem csupán az olvasottság, hallgatottság vagy nézettség növelése, hanem elsődlegesen érdemi információ és segítség nyújtása családok számára az őket érintő nehézségekben. A megjelenéseket havonta szemlézik, 2016 óta a határon túli magyarlakta területeken is. A díj megalapítása óta összesen 114 újságírót díjaztak.
0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.