Dalpremier: Angyalom a Teddy Queentől

Barabás Orsolya 2020. december 21., 17:11

December 20-án, vasárnap dalpremiernek lehettek tanúi a Teddy Queen rajongói. A gyergyói zenekar legújabb dala, az Angyalom videóklippel együtt került fel a világhálóra. Ez is rajta lesz majd az első nagylemezükön, amelyik január végén jelenik majd meg.

Dalpremier: Angyalom a Teddy Queentől
galéria
Első nagylemezük január végén jelenik meg Fotó: Teddy Queen

Az Angyalom címet viselő dal szövegét Csóka Lóránd basszusgitáros írta, ő úgy véli, hogy azok az emberek, akik hasonlóan gondolkodnak, hasonló az ízlésük, jó párt alkothatnak. A dalban a lírai én egyedül van, és azt fejtegeti, hogy milyen szerelemre vágyik, milyen társsal érezné jól magát.

A refrénben szereplő könyv valójában egy napló, egy életkönyv, amit csak az képes megérteni, aki igazi lelki társa a lírai énnek – vallja a szerző.

Az új dal tehát a társkeresésről szól, de a videóklipben a zenélés öröme, valamint a zene által átélt kellemes pillanatok játsszák a trió angyalának szerepet, akit kerestek és meg is találtak.

A videóklipben megjelennek a zenekar korábbi fellépéseinek, klipkészítésének felvételei fehér-feketében, de hozzá forgattak kis részt, amiben már magát az Angyalomat játsszák Bagossy László stúdiójában.

Videó: Teddy Queen Official

A koronavírus-járvány miatt elmaradtak a fesztiválok, a koncertek, turnék. A Teddy Queen-nek sem volt sok lehetősége közönség előtt játszani. „A tavaszi turnénk Marosvásárhelyen és Kolozsváron kezdődött volna, de épp a hétvégi koncertek előtti csütörtökön léptek életbe a korlátozások. Így nekifogtunk klipeket forgatni, az első nagylemezünkön dolgozni. Később volt két fellépésünk Győrben és Kecskeméten, majd egy különleges kerti koncertünk, amit az előző dal megjelenésekor sorsoltunk ki egy rajongónk számára, valamint múlt héten játszottunk Székelyudvarhelyen” – idézte fel Fodor László, a Teddy Queen énekes-gitárosa.

Az első nagylemezük január végén jelenik majd meg, ezen rajta lesz az Angyalom és tizenegy másik dal is. Hallhatóak lesznek olyan dalok is, amelyeket meglepetésként tartogattak, illetve a kislemezükön szereplő számok is. Emellett igyekeznek, amennyire a járványhelyzet engedi, megtervezni a 2021-es fellépéseiket, jövő ősszel terveik szerint Magyarországon turnéznak majd. 

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.