Műgyűjtéshez adnak tanácsokat

Liget 2020. március 09., 15:54 utolsó módosítás: 2020. március 09., 15:55

Miért és hogyan érdemes műtárgyat gyűjteni? Ha keresik e kérdésre a választ, akkor ott a helyük a Pál Galéria előadásán.

Műgyűjtéshez adnak tanácsokat
galéria
Praktikus tanácsok azoknak, akik most kezdenek gyűjteni műtárgyakat Fotó: Gábos Albin

Előadássorozatot indít a csíkszeredai Pál Galéria, amelynek során bemutatásra kerül többek között a nemzetközi művészeti piac, de praktikus tanácsokat kapnak azok, akik most kezdenek gyűjteni műtárgyakat.

Az előadások során olyan kérdésekre is választ kapnak az érdeklődők, hogy miért érdemes műtárgyat vásárolni, egyáltalán milyen lehetőségek vannak e téren, hogyan indulhat a gyűjtést, mire érdemes figyelnie mindenkinek, milyen gyakori hibákat lehet elkövetni, illetve hogyan előzhetőek meg a hibák. A könnyed, de tartalmas előadás iránymutató, praktikus tanácsokat ad azoknak, akik eddig nem kerültek kapcsolatba ezzel a világgal.

Az előadás anyaga tájékoztató jellegű, nem műtárgybefektetési tanácsadás. Az eseményre a belépés díjtalan, azonban a korlátozott helyek száma miatta részvételi szándékot a galériánál jelezni kell. Az első előadást március 10-én, kedden 18 órától tartják a Pál Galériában, a Szász Endre u. 28 sz. alatt.

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.