Sepsiszentgyörgyön is Megáll az ész!

Liget 2020. február 07., 15:20

Javában zajlik a marosvásárhelyi Hahota Színtársulat turnéja, jövő héten Sepsiszentgyörgyön lehet megtekinteni a Megáll az ész! című zenés szilveszteri kabarét. Ezúttal is sorsolunk belépőt, érdemes hát játszani!

Február 11–14. között a sepsiszentgyörgyiek hahotázhatnak Fotó: Jakab István

Négy bohózatot és egy kétszemélyes jelenetet mutatnak be a Hahota Színtársulat tagjai, mindezt zene- és énekszámokkal tarkítják. A jelenet a hetvenes évekből van, a bohózatok azonban a húszas-harmincas évekből, az ígéretek szerint azonban a nézők egyáltalán nem találják majd porosnak vagy réginek, ugyanúgy szól a ma emberéhez, mint majdnem száz évvel ezelőtt.

Szereplők: Puskás Győző, Kelemen Barna, Cseke Péter, Gönczi Katalin, Halmágyi Éva, Gáll Ágnes, Szőlősi P. Szilárd. Énekel: Jakab Bodoni Ildikó. Az előadást Kovács Levente rendezte.

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházban február 11. és február 14., kedd és péntek között naponta két előadás lesz délután 5 és este 8 órától. A Liget egy szerencsés olvasója most kétszemélyes jegyet nyerhet a kedd este 8 órakor kezdődő esti előadásra. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Liget Facebook-oldalán a jelen cikket népszerűsítő bejegyzést lájkolni, és hozzászólásban beírni/bejelölni, hogy kivel menne el csütörtök este „hahotázni”. A játékban való részvétel határideje február 10., hétfő, 13 óra, a nyertesek kilétéről még aznap sorsolással döntünk.

A lájkolással és a bejelöléssel a játékban részt vevők és a bejelölt személyek beleegyeznek abba, hogy a sorsolást követően nevüket megosszák a Liget Facebook-oldalán.

0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat