Vásárba hívogató – Craft Christmas by Delikates

Liget 2019. december 04., 16:50

Már nem csak Csíkszeredában, hanem idéntől Marosvásárhelyen is lesz Delicates karácsonyi vásár, melynek célja helyi iparművészek, érdekes és egyedi termékeket előállító kézművesek bemutatása.

Craft Christmas by Delikates – kézműves csoki is lesz a vásárban Fotó: Veres Nándor

A Delikates által szervezett vásár Csíkszeredában méltán várt és látogatott esemény minden évben a karácsonyt megelőző időszakban. Idén a Delikates és a Herbio első alkalommal közösen szervezik meg Marosvásárhelyen is, a Kultúrpalota előcsarnokában ezt a vásárt, ahol 28 erdélyi iparművész és egyedi termékeket előállító kézműves vesz részt, igazán minőségi és egyedi termékeikkel.

A vásár célja a kistermelők, alkotók minél szélesebb közönség előtti bemutatása is, egy olyan hangulatú vásár kereteiben, ahol kávés-süteményes sarok is lesz, forralt bort is lehet kóstolgatni, és lazán elbeszélgetni az alkotókkal, miközben igazán egyedi ajándékokkal térhetnek haza az érdeklődők. A vásárra december 6-án, pénteken 15 és 20 óra között, december 7-én, szombaton pedig 11 és 18 óra között kerül sor a Kultúrpalota előcsarnokában.

0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat