Petőfi vagy Te is! – Versmondó-, versíró- és rajzverseny a Médiatérnél

Liget 2023. április 11., 08:37

A Mit kíván a magyar nemzet? 2023-ban. Erdélyben. című pályázat sikerességét tapasztalva, újabb megmérettetésekre hívjuk kedves olvasóinkat. Egyenesen háromra.

Petőfi vagy Te is! – Versmondó-, versíró- és rajzverseny a Médiatérnél
galéria
Fotó: Médiatér

A Petőfi vagy Te is! kiírás keretében a legszebben elszavalt Petőfi-verseket,

a legjobban megírt költeményeket, valamint a legélethűbb vagy legkreatívabb Petőfi-ábrázolásokat várjuk játékoskedvű olvasóinktól.

Küldje be saját, vagy a gyermeke által készített pályamunkát 2023. május 16-a délig a petofi200@mediater.ro e-mail-címre, majd egy szakmai zsűri által végzett szűrés után a munkákat megversenyeztetjük a Liget Facebook-oldalán.

Minden kategóriában a legtöbb reakciót összegyűjtő pályaművet tekintjük győztesnek, beküldőik pedig természetesen értékes nyereményekkel gazdagodnak. És hogy mikkel?

A kategóriák legjobbjainak egyenként 500 lejes utalványt biztosítunk a hellowuud.ro felajánlásával, továbbá egy-egy 300 lejes utalványt a tarsasjatek.ro jóvoltából.

A nyertesek kilétét 2023. június 1-én, gyermeknapon közöljük weboldalunkon.

A játék teljes szabályzata itt olvasható, bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatosan pedig keressenek minket a fent említett e-mail-címen. Munkára és játékra fel, mi már nagyon várjuk az alkotásokat!

1 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.