Átalakulás: egyenesből hullámos, natúrból divatos

Dósa Ildikó 2018. július 04., 15:46

Hajhossza nem változott, frizurája mégis egészen átalakult, pont ahogy az arca is. Foglalhatjuk össze röviden a fiatal egyetemista lány átalakulását, akiben vizsgaidőszak alatt is az tartotta a lelket, hogy a szesszió után szakértő kezek alatt szépülhet majd.

Átalakulás: egyenesből hullámos, natúrból divatos
galéria
Előtte. Máthé Anitában a vizsgaidőszak alatt az tartotta a lelket, hogy majd utána szépülni fog Fotó: Barabás Ákos

Máthé Anita másodéves egyetemista, aki a nagymamájának köszönhetően került be az Udvarhelyi Híradó Átalakítjuk játékába. Elmondása szerint a vizsgaidőszakot úgy bírta ki, hogy végig az Aphrodité Szépségszalonban rá váró kényeztetésre gondolt. Ott először Ciubotaru Katalin fodrászhoz került, aki mosás után a lány hosszú hajából kivágott egy keveset, épp csak a töredezett hajvégeket. Mivel Anitának a hajvágás volt elsődleges kérése, ezzel kissé felfrissült:

hátul egyenesen, menedék nélkül, „mivel idén nagyon divatosak a hajfonatok.” 

Katalin az egyenes hajtincseket besütötte, laza, nagy hullámokkal keretezve a lány kerek arcát.

Ezután  Gotthárd Klára kozmetikus vette kezelésbe. Hidratáló krémmel kente be arcát, majd alapozót és pirosítót tett rá, vonásait pedig highlighterrel emelte ki. Ezt követte a szempillafestés, majd egy sor műpilla is felkerült, végül szemének vonalát tussal tette hangsúlyossá. Mivel Anita soha nem szedte a szemöldökét, ehhez most sem nyúltak hozzá, csupán ceruzával formázták.

„Megnéztük, mi áll jól neki az idei trendből. Haja és szeme színéből indultunk ki, így szemhéján a divatos színek közül a sötétkéket kombináltuk rózsaszínnel”

– magyarázta a kozmetikus. Ajkára is rózsaszín árnyalat került, az idei divatnak megfelelően matt rúzzsal. Miután elkészült a smink, Molnár Mónika műkörmös került sorra a szépítésben. Mivel Anita kezén „szép nagy körömház van, amire kár ráépíteni”, maradtak az amúgy is divatos rövid körmök, tartós géllakkal rózsaszínre festve.

Nagyon szolidan szokott sminkelni, ezért kissé erősnek tűnt neki a végeredmény, de hamar elnyerte tetszését Fotó: Gotthárd Klára

„Nagyon jólesett a kényeztetés, nagyon örülök neki. Egész szesszióban az tartotta bennem a lelket, hogy amikor lejár, hazajövök wellnessezni, megcsináltatom a hajamat és a körmömet. Nem nagyon szoktam sminkelni, csak alapozót és szempillaspirált használok, így ez az elején kicsit erős volt nekem, de már kezdem megszokni, és egyre jobban tetszik”

– mondta elégedetten a nyertes. A végeredmény annyira fellelkesítette, hogy bár eredetileg nem tervezett esti programot, belátta, hogy ezzel a sminkkel és frizurával kár lenne otthon maradnia, így inkább kiment barátaival meccset nézni.

Átalakítás előtt és után Fotó: Liget-kollázs

A Broadway étterem vacsoráját, amelyet az átalakítás mellé nyert, néhány nap múlva barátjával fogja elkölteni. 

 

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.