Fesztiválozók, figyelem! Játék a Double Rise-belépőért

Liget 2018. június 11., 15:58 utolsó módosítás: 2018. június 18., 12:09

Bár még csak harmadjára szervezik meg, mégis a fesztiválpaletta egyik legnépszerűbb szereplője a torockói Double Rise. A kihagyhatatlan fesztiválra most a Liget játékával kétszemélyes fesztiválbelépőt nyerhetsz. Ehhez nem kell mást tenni, mint fényképet/videót szerezni, majd lájkot gyűjteni.

Aki készített egy menő fotót a tavalyi rendezvényről, annak érdemes most előkeresni Fotó: Tamás Attila

A Liget és Erdély legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Double Rise játékra hívja a napfelkelőket, hogy majd odaajándékozzon egy kétszemélyes fesztiválbelépőt 498 lej értékben, amely mellé még egy kempingbérlet is jár 78 lej értékben. Az értékes nyereményért nem kell egyebet tenni, csak

előkeresni, elkészíteni egy olyan fényképet vagy rövid, max. 2 perces videót, amely Torockóval vagy a Double Rise-szal kapcsolatos.

A játékosok a téma tekintetében lehetnek kreatívak, s amellett, hogy előkereshetik kedvenc fotójukat mondjuk a tavalyi fesztiválról vagy egy kirándulós képüket Torockóról, akár még egy napfelkeltés fotóval is játszhatnak. A lényeg, hogy olyan legyen, ami majd a lájkgomb megnyomására készteti az ismerősöket és ismeretleneket egyaránt, a belépőért folyó játék ugyanis a Liget Facebook-oldalán zajlik majd, és

azé lesz az összesen 576 lej értékű nyeremény, akinek a fotója megnyeri ezt a lájkversenyt.

Nagyon szeretnénk, ha a versenyzők egyenlő eséllyel indulnának, így a játékszabályok a következők: a képeket a jatek@liget.ro email címre várjuk, vagy a Facebook-oldalunkon is küldhetitek üzenetben egészen június 17-én, vasárnap éjfélig.

Mi az összes fotót egyszerre fogjuk feltölteni egy albumba a Facebook-oldalunkon június 18-án, hétfőn reggel, a képek feltöltése után pedig elkezdődik a lájkverseny. A játékban résztvevő képeket népszerűsíteni kell, megosztani, az ismerősöket rávenni, hogy megnyomják a tetszik gombot, de csak az a lájk érvényes, amelyik a Liget Facebook-oldalán lévő fotó alatt szerepel, a megosztás megosztásának a lájkját nem áll módunkban figyelembe venni.

A népszerűsítési kampány egészen június 24-én, vasárnap éjfélig tart majd. Utána nyertest hirdetünk.

Annak, aki nem tudná: a Székelykő lábánál meghúzódó Torockón zajlik a Double Rise június 27–30. között. Ha további infó érdekel, kattints a fesztivál honlapjára.

Fesztiválszerelmesek, Double Rise-rajongók, játékra fel!

Frissítés!

A képek beküldési határidejét a lájkverseny időtartamával együtt meghosszabbítottuk június 25-én, hétfőn déli 12 óráig. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy ki mikor küldte be a fotóját, az nyer, akinek a képe június 25-én 12 órakor a legtöbb lájkkal rendelkezik. A képeket ugyanúgy email-en vagy Facebook-messenger üzenetben fogadunk, ahogy érkeznek, az albumot velük kiegészítjük.

0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
Hallgassa online rádióinkat